De 6 wetenschappelijk meest valide methoden om te stoppen met roken

  • by
geldige methoden

1. Neem op wanneer u rookt

Bij psychologische behandelingen registreren individuen over het algemeen de oefeningen die een gewoonte veroorzaken. Mensen met een scala aan gewoonte die ze moeten doorbreken, of emoties die ze willen verminderen, maken vaak gebruik van dit systeem. Het opmerken van de gelegenheden dat u rookt, moedigt u aan om te begrijpen welke oefeningen u samen met roken doet, en kan u in staat stellen om deze neigingen aan te passen, zodat ze u niet snel voelen om te roken nadat u bent gestopt. Wanneer u begrijpt welke omstandigheden uw meest gegronde triggers zijn, kunt u beginnen met het ontwikkelen van methodologieën voor die omstandigheden. Als u bijvoorbeeld rookt terwijl u espresso drinkt, kunt u overschakelen op thee.

2. Counseling

Counseling

Sommigen schrijven een specialist in terwijl ze stoppen met roken. “Het kan heel goed van pas komen in het geval dat je iemand ziet die bekwaam is op dat gebied.” Hoe dan ook, gecoördineerde begeleiding is geen thee. ” medicijnen, stoppen met roken telefoonlijnen en verschillende soorten hulp. Bovendien kan het heel goed nuttig zijn om te praten met uw belangrijkste leverancier, zei Morgan, aangezien uw specialist zich waarschijnlijk heeft voorbereid om mensen te helpen stoppen met roken.

3. Nicotinevervangende therapie

Nicotinevervangende behandeling kan worden gebruikt als een nicotinefixatie of nicotinegom, en de structuur die een roker kiest om te gebruiken, is regelmatig een individuele beslissing. Een paar mensen houden niet van de smaak van de kauwgom, maar ontdekken dat de oplossing nuttig is; anderen geven niet om het onophoudelijke overbrengen van de fixatie en neigen eerder tot kauwgom bijten op welk punt ze ook maar een sigaret willen pakken. Een paar mensen kunnen zich zelfs bij de twee voegen, die de fix gebruiken en bovendien kauwgom bijten als ze een uitzonderlijk verlangen hebben.

therapie

4. Oefening

Verlangens zijn beperkt in de tijd en duren normaal gesproken vijf tot tien minuten, dus het verminderen van een hunkering is regelmatig een kwestie van iets anders ontdekken dat voor die korte tijd moet worden bereikt. In plaats daarvan stelde hij voor om een ​​korte wandeling te maken. Ondanks dat het een afleiding geeft, “kan lichaamsbeweging helpen het verlangen te verminderen, aangezien inspanning(Kijk maar) de druk vermindert. Het is ook nuttig voor een klein onbehagen of neerslachtigheid – de twee daarvan kunnen invloed hebben op het roken van mensen.

5. Schrijf uw sociale netwerk in

Aangezien regisseren voor sommigen beslist geen belangrijke beslissing is, moet u wellicht ook de gids van metgezellen, familie of medewerkers voor voorstellen inschrijven. “Het is geweldig in het geval dat je een metgezel of een grote ander hebt die is gestopt met roken”, aangezien ze daar zijn geweest en aanbevelingen kunnen doen over wat hen heeft geholpen. Net als bij het plannen van een potentiële bijeenkomst voor werknemers, zei hij, moet u zich voorbereiden, systemen maken en hulp krijgen van personen in uw informele organisatie om uw kans op succes te vergroten.

6. Gewichtheffen

Net als bij cardiovasculaire training, heeft het heffen van lasten enig bewijs aangetoond dat het mensen helpt te stoppen met roken, ondanks het feit dat deze informatie afkomstig is van kleinere onderzoeken. Het kan vrije ladingen vasthouden in de werkruimte van uw kantoor, omdat ze ook een afleiding kunnen geven van een hunkering.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *